Process

  Stegnummer 1

Först sprutning Krowni tekniker stötdämpare monteringsplattor, hjulhus och inre tiivakaared. Således, den totala skyddade området av hjulhusen.

 

 

  Stegnummer 2

Användas för bearbetning av speciella sprinklers, som behandlas under den undre delen av fordonet, med särskild hänsyn till de isolerade och slutna ytor, inklusive den övre delen av tanken, som många företag inte är tillgängliga rostskydd.

 

 

  Stegnummer 3

Alla kroppsdelar behandlas inifrån och skyddas mot korrosion. Detta inkluderar dörrar, främre och bakre stänkskärmar, baklucka, huva och sidokjolar.

 

 

  Stegnummer 4

T40 Krowni behandlingarna besprutas bilen motorrum och alla elektriska anslutningar, akujuhtmedele, nitar och andra metalldelar. Eftersom T40 är en idealisk dielektrikum, det är säkert att spraya på elektriska delar, vilket ger ett fullgott skydd mot fukt.

 

 

  Stegnummer 5

Om det behövs, är bakljusen bort för att komma åt baksidan av fordonet, vilket garanterar att din bil helt kommer att skyddas mot korrosion.

 

 

  Stegnummer 6

Slutligen, sprutning Krowni tekniker utanför bilen, dörrhandtag och ramar, peeglikorpused och resten av de synliga problemområden.

 

 

Krown program    

När du tar bilen till Krown, kommer våra årligen utbildade tekniker att behandla din bil med våra branschledande, fritt från lösningsmedel, petroleumbaserade, självläkande rostskyddsmedel och smörjningsmedel. Utvecklad för hård klimat och tung slitage, ger Krown produkten ett exceptionellt skydd och smörjning på fordon, maskiner, elektriska anslutningar och metalldelar.


VILKA ÄR FÖRDELARNA?

    - Högre andrahandsvärde
    - Minskade reparationskostnader
    - Säkrare, snyggare fordon
    - Längre livslängd på fordonen

 

Mer än bara en underredsbehandling , Krowns branschledande appliceringsprocess behandlar hela fordonet. Skadlig rost börjar i dolda områden i ditt fordon. Krown riktar in sig på dessa dolda områden, utbildar våra tekniker till att komma åt och behandla rostbenägna områden som dörrpaneler, elektriska anslutningar, stänkskärmar, dörrfogar , rambalkar och många andra problemområden. När du använder vår avancerade rostskyddsmedels produkt lovar vi att förse din bil med det bästa rostskydd i branschen. Vi backar upp detta löfte med vår Nya och Begagnade bilgaranti, vilket ger dig frid i sinnet och en snygg bil i många år framöver.

KROWN – SKYDDA, UNDERHÅLLA, BEVARA.