Om KrownHISTORIA

År 1986 samlades en liten grupp experter för att ändra rostskyddsbranschen genom att skapa ett företag baserat på kundservice, den bästa produkten och en bättre arbetsmiljö för varje butiksägare. Detta företag skulle drivas under en unik företagsstruktur som kallas för kooperativ återförsäljare som skulle tillåta kanadensiska småföretagare att äga ett Krown företag och ha lika mycket att säga till om i detta företag. Företaget blev känt som Krown.
 
Krowns rostskydds service har sparat på våra kunders pengar genom att göra så att fordonen håller längre och minskat reparationskostnaderna i över 25 år.
 

PRODUKTER
 
Krown erbjuder ca 45 olika produkter: rostskyddsmedel “T-40″, “Salt Eliminator”, rengöringsprodukter för industriellt och hemma bruk.

 

KROWNS BEHANDLINGSMETOD

Behandla din utrustning, maskiner och fordon med våra branschledande rostskyddsmedel och smörjmedel. De innehåller inga lösningsmedel och de är både petroleumbaserade och självläkande. Krown-produkterna är utvecklade för tuffa klimat och hårt slitage och erbjuder därför utomordentligt skydd och smörjning för fordon, maskiner, elektriska anslutningar samt metalldelar.

VILKA ÄR FÖRDELARNA?

Vi backar upp det här löftet med våra generösa garantier som ger dig sinnesfrid och ett snyggt fordon för flera år framöver.

KROWN – PROTECT, MAINTAIN, SAVE.